Torsdag & fredag.

Hejhej! Som sagt åkte vi till Alexander (Portnoff) i förrgår. Mercans pojkvän. På vägen till tuben köpte Mercan cigg, som hon förövrigt aldrig betalade för. Gissar att deras kortläsare är ny och dem inte har nån aning om hur den funkar, haha (Y) Var nån musikgrej på torget också.
 

Sen så är de ju så sjukt kul att dem har dålig uppdatering på solariet vid Södra station. Vintererbjudande?


Vi tänkte åka hem igår men blev allt för lockade att följa med hem till Alex istället (Alexander Silwén). Haha illa att alla heter Alexander. Hur som helst .. På vägen till Alex stanna vi i Huddinge för att killarna skulle till systemet. Vi satt kvar vid bilden med hunden Sofia som Mercan är hundvakt åt. Den här bilen stod mitt emot oss ungefär. Lite kul ;)


Vi grilla och drack hos Alex med lite av deras kompisar. Jag (Emma) drack nån konstig hallonöl, haha. Hört talas om de innan? Helt okej god var den iallafall ;


Mercan & Alex <3




Sen gick vi ner och lekte lite med Sofia samt hoppa lite studsmatta. Observera:
"Det här är alldeless för många på studsmattan. Det här är inte godkänt enligt säkerhetsföreskrifterna."


Killarna dansade massa också men ville inte vara med på film :( Fick med lite när jag (Emma) smygfilma Alex som vicka rumpa iallafall ;



Superbra låt! Rap das armas - Dance version

Sen fick inte kameran vara med så mycket mer och de sluta med att killarna gick hem och vi (Emma, Mercan, Alex & Alex) gick och la oss. Men först var jag tvungen att ta en bild på den snygga tandborstesamlingen dem hade i badrummet haha!


Jaa de var väl i stort sätt allt, kortfattat. Puss :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Detta publiceras inte:
- Påhopp mot oss eller våra nära (det är skillnad på kritik och påhopp)
- Spam
- Kedjebrev
- "Gratis"länkar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0